Wat betekenen de LED lampjes op de myndr filter?

De myndr filter heeft 3 LED lampjes. Meestal staan ze aan, soms knipperen ze, soms zijn ze uit. Wat betekenen die nou eigenlijk?

Van boven naar beneden staan de lampjes voor 3 verschillende eigenschappen van het apparaat:

Power – Staat het apparaat aan of uit
Filter – Wat doet het apparaat qua filtering
Wi-Fi – Hoe zit het met de draadloze verbinding

Hieronder lees je wat het betekent bij elk van de lampjes als ze uit zijn, aan staan of knipperen.

Power
Uit Het apparaat staat uit
Aan Het apparaat is in werking
Knippert Het apparaat is aan het opstarten

Filter
Uit De data die door het apparaat stroomt wordt niet gefilterd
Aan De data die door het apparaat stroomt wordt gefilterd.
Knippert langzaam Nieuwe filterregels worden opgehaald en verwerkt.
Knippert een paar seconden snel De switch is net gedraaid en de filering wordt aangepast
Knippert aanhoudend snel Het apparaat weet niet welke switch het moet volgen

Wi-Fi
Uit De Wi-Fi staat uit
Aan De Wi-Fi staat aan
Knippert (onregelmatig) De Wi-Fi staat aan, er is in ieder geval 1 apparaat verbonden en er is netwerkactiviteit via de Wi-Fi