Artikelen over: Gebruik thuis

Hoe zet ik de myndr terug naar fabrieksinstellingen?

Hoe zet ik de myndr terug naar fabrieksinstellingen?Als je de myndr terug wilt zetten naar de fabrieksinstelling ga je als volgt te werk om een “harde reset” uit te voeren:

Let op! Deze actie wist de gegevens van je myndr filter. Daarnaast kan het maximaal een half uur wachttijd duren voordat myndr weer volledig werkt.|||

Controleer de netwerkkabel tussen de myndr filter en de modemrouter van je provider. Haal beide kanten er even uit en steek ze er opnieuw zorgvuldig in. Zorg er daarbij voor dat je de onderste poort van de myndr filter gebruikt.
Keer de myndr filter om. Op de onderkant zit een schuif-schakelaar en een drukknopje. Houdt, terwijl de myndr filter aan staat, het drukknopje 10 seconden ingedrukt.Het bovenste lampje aan de voorkant gaat nu langzaam knipperen, na een tijdje gaat het steeds sneller knipperen. Laat het drukknopje na 10 seconden weer los. De drie lampjes gaan nu om en om, aan en uit en de myndr filter wordt volledig gereset.
Als alledrie de lampjes weer branden (de onderste kan knipperen, dat is prima) maak je verbinding met de myndr filter.
Ga naar http://meta.myndr.net. Waarschijnlijk is de myndr filter nu nog niet actief maar al wel online:Het kan maximaal een half uur duren voordat de myndr filter weer helemaal actief is.
De myndr is nu weer net als het moment dat hij werd bezorgd. Je zult dus eventuele eigen instellingen opnieuw moeten maken.

Bijgewerkt op: 25/05/2021

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!