Kan ik de myndr wifi ook uitzetten?

Kan ik de Myndr-wifi ook uitzetten?

Ja, dat kan! Onderop de Myndr wifi zit een schuifje. Zodra je die omzet gaat het wifi-signaal uit. Je kunt dit controleren aan de voorzijde, het lampje bij het wifi-icoontje is uit.

Veel mensen met wifi-versterkers in huis, gebruiken alleen de filterfunctie van de myndr-wifi. De Myndr-filter heeft namelijk een snelle netwerk in- en uitgang. De kabel gaat vanuit de modemrouter in de myndr-filter en vanuit de Myndr-filter in naar de versterker. Al het internet gaat dus door de Myndr-filter. Als je de myndr-wifi op deze manier gebruikt, heb je dus het wifi-signaal niet nodig.

Lees hier meer over in onze blog.