Artikelen over: Gebruik thuis

Gefilterde sites toch bereikbaar op Android (Slimme netwerkwissel)

Gefilterde sites toch bereikbaar op Android (Slimme netwerkwissel)

Sommige Android toestellen hebben een instelling “Slimme netwerkwissel”.
(Instellingen > Verbindingen > Wi-Fi > Slimme netwerkwissel)
Als deze aanstaat schakelt je toestel zonder dat je het merkt over naar je mobiele data-bundel.
Helaas kan de myndr-wifi je mobiele data-bundel niet filteren.

Je kunt “Slimme netwerkwissel” wel uitzetten:

Open Instellingen
Kies tabblad Verbindingen
Kies Wi-Fi
Mogelijk moet je nu eerst op de drie puntjes rechts bovenaan tikken en voor "Geavanceerd" kiezen
Schakel nu de optie “ Slimme netwerkwissel ” en/of "Oversch. naar mobiele gegevens" uit

Bijgewerkt op: 28/05/2021