Werkt de Myndr-filter met een mesh netwerk?

Werkt de myndr-filter met een mesh netwerk

Veel huishoudens hebben, om de dekking van hun wifi netwerk te verbeteren, achter de modemrouter van hun provider, een wifi-versterker (ook wel extender of repeater genoemd) of een mesh-netwerk. Ook worden regelmatig Powerline adapters gebruikt om het netwerk te verbeteren.

De myndr-filter kan aangesloten worden tussen de modem-router van van de internetprovider en het basisstation van het mesh netwerk.

De myndr-filter heeft namelijk een snelle netwerk in- en uitgang. De kabel gaat vanuit je modemrouter in de myndr-filter en vanuit de myndr-filter in naar je mesh-netwerk. Al het internetverkeer gaat dus door de myndr-filter.

In dit geval worden alle apparaten op het mesh netwerk op dezelfde manier gefilterd. Je kunt in dit geval geen devices aanwijzen die niet gefilterd moeten worden.