Wel wifi, geen internet

Op (in ieder geval) Windows 10 kun je deze situatie tegenkomen: je computer verbind prima met de myndr-wifi maar je hebt geen internet op je computer…
Wat kun je er aan doen?

De volgende oplossing kwam ik tegen op de Ziggo website 1 en bleek te werken voor een aantal klanten:

Klik onderin je scherm op het vergrootglas:

Windows zoeken

Typ cmd in de zoekbalk:

Windows type cmd

Klik met je rechtermuisknop op Opdrachtpromt als die verschijnt:

windows cmd found

Klik met je linkermuisknop op Als administrator uitvoeren:

windows r-click

Klik op Ja:

Windows als admin

Typ in: netsh winsock reset & druk op Enter

windows terminal

Herstart je computer.

Als het goed is zal je computer hierna geen problemen meer hebben met het verbinden met internet.
Mocht je problemen houden neem dan contact met ons op.

Bijgewerkt op: 27/09/2021