Nieuwe switch toevoegen

_Per 1 juli 2023 is het niet meer mogelijk om zelf switches toe te voegen aan je account. _

Nadat je bent ingelogd zie je op je dashboard een tegel met daarin een button Nieuwe switch. Klik op deze button. Er verschijnt een pop-up waarin je een aantal gegevens moet invullen.

Serienummer
Vul hier het serienummer van de switch in. Deze vind je op de verpakking, of aan de achterzijde van de switch, in het batterijcompartiment. De code begint met MSA3 en ziet er ongeveer zo uit: MSA3/0000-0000000.

Klascode
Vul de klascode van de knop in. De klascode staat op het bijgeleverde kaartje en aan de achterzijde van de knop. De code heeft 4 cijfers.

Naam (van de klas)
Hier vul je de naam van de klas in, of de naam van de knop. Je mag zelf weten wat je hier invult. Wel handig om deze zo herkenbaar mogelijk te maken natuurlijk.

Klik op Versturen.

Je nieuwe switch is nu toegevoegd en staat in een tegel op je dashboard.

In het kort

log in
klik op nieuwe switch
vul de gegevens in
klik op versturen

Als het fout gaat

Mogelijk is de switch al aangemeld door een ander binnen jullie organisatie. Als het er om gaat deze switch te beheren, dan kan de persoon die de switch heeft aangemeld jou toevoegen als gebruiker. Lukt het niet om deze persoon te achterhalen, of als er iets anders mis gaat, neem dan contact op met Myndr.