Knoppen groeperen

Je kunt op je dashboard switches groeperen. Dit doe je door labels toe te voegen aan je switches. Je gebruikt dit als je bijvoorbeeld meerdere Myndr-switches gebruikt binnen je organisatie, of als je de switches wilt indelen per bouw.

Zodra je bent ingelogd, kun je beginnen met het groeperen van de knop. Klik vanuit je dashboard, bij de switch die je wilt groeperen, op de drie puntjes. Er verschijnt een submenu, klik vervolgens op de knop Switch instellingen.

Er verschijnt nu een overzicht van de details. Het eerste veld is de naam van de switch, bij het tweede veld Label kun je aangeven of je een nieuw label wilt aanmaken of dat je een bestaande wilt gebruiken. Als je een nieuw label aanmaakt verschijnt er een extra veld. Vul hier de naam in van de nieuwe label.

Klik als je klaar bent op Opslaan.

Als je nu terug gaat naar je dashboard, zie je dat je knop gegroepeerd staat.