De naam van je switch aanpassen of wijzigen

Om het eenvoudiger te maken meerdere knoppen te herkennen, is het handig een naam te geven aan de switch.

Zodra je bent ingelogd, kun je beginnen met het groeperen van de knop. Klik vanuit je dashboard, bij de switch die je wilt groeperen, op de drie puntjes. Er verschijnt een submenu, klik vervolgens op de knop Switch instellingen.

Type in het eerste veld de naam van de knop, of pas deze aan. Klik op Opslaan.

Bijgewerkt op: 25/07/2023