Artikelen over: Werking van de Myndr-switch

Hoe vervang ik de batterijen?

De Myndr-switch werkt op 2 AA batterijen (LR6). In het dashboard kun je op elk moment zien hoe vol de batterijen nog zijn. Als de batterijen vervangen moeten worden geeft de switch, als je er aan draait, 4 piepjes.

Het vervangen van de batterijen gaat als volgt:
Haal de switch los van de muurplaat door het apparaat omhoog te schuiven. Daarbij voel je enige weerstand totdat de switch los-klikt van de plaat.
Haal de oude batterijen uit de switch. Je kunt oude batterijen het beste inleveren bij een verzamelpunt bij jou in de buurt.
Stop 2 nieuwe AA batterijen in de switch. Let daarbij op de oriëntatie van de plus- en min-pool. In het batterijcompartiment is aangegeven aan welke kant de plus- en min-pool moeten. De linker batterij moet met de plus omhoog. De rechter moet met de plus naar beneden.
Hang de switch terug op de muurplaat door de 2 geleiders van de switch in de 2 sleuven van de muurplaat te steken en de switch naar beneden te schuiven. Je voelt hierbij een duidelijke klik.
Na ongeveer een minuut werkt de switch weer.

Mocht je problemen ondervinden tijdens of na het vervangen van de batterijen dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.