Artikelen over: Werking van de Myndr-switch

Alles wordt geblokkeerd terwijl de switch "open" staat

Als het internet niet goed werkt of steeds onderbroken wordt kan de plugin in de war raken. Dat komt vanzelf weer goed als internet het weer goed doet. Begin dus daar. Controleer of de internetverbinding echt in orde is. Als dat niet zo is neem dan contact op met jullie internetprovider.

Als de internetverbinding goed is kun je de laptop het beste opnieuw opstarten om zo snel mogelijk weer goed aan de gang te kunnen! De plugin zal weer de juiste instellingen vinden en zijn werk weer goed doen.

Als de plugin het nog steeds niet doet moet je de plugin misschien opnieuw instellen. Neem dan contact met ons op.