7 essentiële instellingen voor Windows laptops

7 essentiele instellingen voor Windows laptops

Met deze instellingen wordt het digitaal weer een stuk rustiger in de klas

Regelmatig komen er vragen bovendrijven van leerkrachten die merken dat leerlingen meer kunnen op de laptops dan nodig of wenselijk. Dat zij bijvoorbeeld incognito kunnen browsen zodat er geen geschiedenis wordt bijgehouden en de Myndr extensie niet werkt. Of waarom alles uit staat en zij toch nog een surf-spelletje kunnen spelen. Of waarom er berichtjes komen. Of …

Lees in onze blog hoe je dit instelt voor jouw school.

Bijgewerkt op: 07/05/2024